Dag van de Ondernemer

Opdracht

In het teken van de jaarlijkse ‘ Dag van de Ondernemer’  kwam vanuit de gemeente het verzoek om een online evenement te organiseren voor alle ondernemers in Lelystad. Om hen te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Tevens een unieke gelegenheid voor de wethouder om hen een hart onder de riem te steken in de moeilijke corona-tijd. Het event moest binnen een week georganiseerd worden en met een duidelijke doelstelling: minimaal 50 deelnemers. 

Onze aanpak

Wij realiseerden het online event van A tot Z. Van het uitnodigen van de keynote-spreker, free publicity in krant, LinkedIn en op de radio, tot de communicatie richting de ondernemers en het opzetten van de livestream met live-chat. Door snel te schakelen en het inzetten van ons netwerk kregen we dit voor elkaar.

Resultaat

Na een korte speech van de wethouder kregen de ondernemers een inspirerende presentatie van olympisch kampioen Mark Tuitert over de waarde van een stoïcijnse mindset. En terwijl Mark zijn verhaal hield, keek een professionele cartoonist mee, die een rake cartoon van het event maakte. Deelnemers ontvingen de cartoon een paar dagen na het event, samen met het boek DRIVE van Markt Tuitert.

Missie geslaagd en doelstelling overtroffen. In totaal waren er maar liefst 65 deelnemers.

Prettige samenwerking. Heldere planning, duidelijke doelstelling en knap werk binnen een week!

Dave Zuiderduin, Gemeente Lelystad
sr. accountmanager
adviseur

Samen jouw idee laten groeien met Lelykunde?

Neem contact op