Wegens succes geüpgraded

De Simac Ladies Tour wordt in Flevoland ieder jaar groter en succesvoller. Ook wat betreft zichtbaarheid. Want ook de NOS gaat dit jaar aandacht besteden aan deze koers en dat betekent nog meer kijkers, en nog meer aandacht. Voor de koers en voor Flevoland en Lelystad. Daar moet je bij zijn. En dat kan!

Ook dit jaar verrijst er weer een vip dorp, pal naast de hoofdingang van Batavia Stad Outlet. We hebben er alles aan gedaan om het nog beter, leuker en gezelliger te laten zijn dan de afgelopen jaren. Een verplaatsing naar vrijdag, hositality truck uit de Tour de France, kidsclinics, ruim 400 gasten uit heel Flevoland en nog veel meer. Het is dé plek waar alle partners en sponsoren van de koers een mooie dag beleven. Samen met wielerliefhebbers, regionale ondernemers met hun relaties en alle anderen die de koers op een bijzondere manier willen beleven.

Culinair avontuur, een speciale VrijMiBo
Natuurlijk gaan we een vipdorp bouwen, waar je in een gezellige Franse sfeer kunt genieten van de lekkerste gerechten. De mooiste en lekkerste culinaire hapjes. Allemaal lekker, met liefde bereid en geserveerd in samenwerking met Van der Valk Lelystad. En omdat de koers op vrijdag is, kun je na de huldiging lekker blijven hangen. Want als de rensters naar het hotel vertrekken, gaat het in het vipdorp nog even door met een VrijMiBo.

Beleef de koers van dichtbij
Het vipdorp ligt net als vorig jaar aan de finishstraat. In totaal komen de rensters maar liefst vier keer langs. De eerste twee keer op hoge snelheid, tijdens de doorkomst. De derde keer als ze op hun topsnelheid over de finish knallen. En de vierde keer in wandeltempo. Letterlijk. Want na de finish lopen de rensters via het vip dorp naar de ploegbussen. Hopelijk onder luid applaus. En dan is er natuurlijk de huldiging op het podium dat in het vipdorp staat. Dankzij een flink aantal ledschermen en de aanwezigheid van een professionele speaker mis je ook helemaal niks van de koers.

Veiling Jeugdfonds Sport en Cultuur
In Nederland groeien gemiddeld twee à drie kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Deze kinderen kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld, zodat deze kinderen ook mee kunnen doen. Een schitterend doel dat wij van harte ondersteunen. Vandaar ook dat wij een veiling organiseren. Net als vorig jaar, maar dan grootser opgezet!

Ja, ik wil hier bij zijn, doe mij een VIP kaart!