Fietsen met Bram Tankink

De Simac Ladies Tour is een evenement dat ondernemers, managers en bestuurders van Flevoland bij elkaar brengt. Op de dag van de wedstrijd wordt dan ook de Simac Ondernemers Tour georganiseerd. Tijdens deze tocht kun je samen met anderen één ronde van het parcours per fiets afleggen.

Dit is je kans om over een professioneel parcours te fietsen, tussen de dranghekken door te fietsen en de finishlijn te passeren. Met een tussenstop op een bijzondere locatie, waar je kunt genieten van lekkere versnaperingen. Iedereen is van harte welkom om aan deze tocht mee te doen. Ook als je geen ervaren fietser bent. En om het helemaal speciaal te maken, leg je de tocht af samen met Bram Tankink. Deze ex-prof reed de Giro d’Italia, Tour de France, La Vuelta en talloze klassiekers. Bram zit vol met schitterende wielerverhalen en weet wat het is om topsporter te zijn. Om grenzen te verleggen. Voorafgaand aan het fietsen vertelt hij mooie anekdotes en inspirerende woorden en maakt hij
de verbinding tussen ondernemen en topsport.

En na afloop ben je welkom in het vipdorp. In dit speciale dorp kun je genieten van de uitgebreide catering en de echte wielersfeer.

Dit wil ik wel!

Bij de inschrijving ontvang je van ons een goodiebag gevuld door onze partners.