Lekker Lelystad smaakt naar meer!

31 oktober 2022

Afgelopen zondag was het zover. City Marketing Lelystad organiseerde tijdens deze koopzondag in het Stadshart de eerste editie van Lekker Lelystad, het gezellige en smaakvolle food event. De enthousiaste bezoekers, de heerlijke en met liefde bereidde hapjes en het lekkere weer, waren de perfecte ingrediënten voor een succesvol event. Lekker Lelystad staat op de kaart!

Het eerste rondje van de ondernemers
In samenwerking met City Marketing Lelystad was een speciale actie op touw gezet. Voorafgaand aan Lekker Lelystad ontvingen klanten van het Stadshart een voucher voor een welkomstdrankje. Veel bezoekers maakten dankbaar gebruik van dit sympathieke aanbod van de ondernemers.

Ondernemers positief verrast
De ondernemers van het Stadshart kijken terug op een geslaagd event. Lekker Lelystad was de perfecte mogelijkheid om hun zaak te presenteren aan een grote groep Lelystedelingen. “Om eerlijk te zijn, was ik aan het begin wel een beetje sceptisch. Een koopzondag wordt de laatste tijd niet zo goed bezocht. Maar nu was het wel anders. Er waren vijftienhonderd bezoekers! Fantastisch!” Aldus een van de ondernemers. Ook de andere ondernemers in het Stadshart waren positief verrast door het aantal bezoekers en zagen hun omzet meer dan verdubbelen.

Bezoekers enthousiast
Net als de ondernemers, waren ook de bezoekers zeer positief. Zij genoten volop van hapjes, muziek en drankjes. Veel van hen stuurden berichtjes naar vrienden en familie om toch ook vooral naar het Stadshart te komen. “Leuk dat er weer een evenement in het Stadshart wordt georganiseerd. Een heerlijke sfeer. Ik hoop dat het volgend jaar weer wordt georganiseerd. Maar dan wel graag nóg groter”. Aldus een van de bezoekers.

Volgend jaar weer!
Deze bezoeker kan gerust zijn. Omdat de eerste editie van Lekker Lelystad een groot succes was, gaat City Marketing Lelystad samen met de betrokkenen enthousiast werken aan een tweede editie voor volgend jaar. Met nog meer deelnemende ondernemers, nog meer bezoekers en nog meer gezelligheid.

Meer evenementen, meer acties
Lekker Lelystad is een onderdeel van een groter plan. Een plan om het Stadshart te laten bruisen. Om het een plek te maken waar Lelystedelingen graag komen. Om te shoppen, te ontspannen en elkaar te ontmoeten in een groene omgeving. City Marketing Lelystad en de ondernemers werken intensief samen met de gemeente Lelystad en vastgoedeigenaren om dit doel te bereiken. Voor de komend periode staat er nog veel meer op het programma, de intocht van de Sint, Black Friday Weekend, Lichtjesparade en de Kerstbios. Meer informatie over deze en andere activiteiten hou de Flevopost in de gaten, volg stadshart-lelystad op facebook en de website stadhart-lelystad.nl

Heb je tips of suggesties voor een volgende editie, vul dan de bezoekers enquête in via: https://forms.gle/bNvTCEttdRyiQphJA

 

Relevante berichten