Libra Schoon en City Marketing Lelystad hebben een driejarig overeenkomst getekend

22 februari 2023

Mireille Jansen van Libra Schoon en Barry Porsius van City Marketing Lelystad bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Als echt Lelystedelingen, met passie voor de stad, delen beide partijen een toekomstvisie waar zij er alles aan willen doen om de stad mooier en ‘schoner’ te maken. Libra Schoon maakt de komende 3 jaar schoon bij CML en ontvangt daarvoor de komende 3 jaar een sponsorpakket in retour bij de Simac Ladies Tour die dit jaar 8 september plaatsvindt.

Libra Schoon bestaat inmiddels ruim 5 jaar en wordt geleid door Mireille Jansen en Michael Koning. Investeren in langdurige relaties voor tevreden opdrachtgevers is het doel dat ze nastreven, dit met vakbekwaam gemotiveerd personeel. “Wij leveren graag een bijdrage aan de ontwikkeling van de stad in de vorm van deze partnership en ons commitment voor de komende 3 jaren aan de Simac Ladies Tour”, aldus Michael de Koning.

CML is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk, bestaat inmiddels 13 jaar en wordt de laatste 4 jaar aangestuurd door Barry Porsius. Wij zijn denkers én doeners, maken plannen om deze uit te voeren en zetten alles op alles om het beoogde resultaat te behalen. Alles wat wij doen, komt ten goede aan de welvaart en het welzijn van Lelystad. “Juist daarom gaan wij waar mogelijk de samenwerking aan met lokale bedrijven. Zo nu ook met Libra voor de schoonmaak van ons nieuwe kantoor aan de Neringpassage 215”, aldus Barry Porsius.

Relevante berichten