Van Wijnen Lelystad eerste lid van supportersvereniging City Marketing Lelystad

6 april 2022

Lelystad – City Marketing Lelystad heeft onlangs een supportersverenging opgericht. Een initiatief speciaal voor ondernemers die Lelystad een warm hart toedragen. Met een lidmaatschap van deze supportersvereniging leveren ondernemers een concrete bijdrage aan de plannen van CML, waarin de toekomst van Lelystad en de Lelystedelingen centraal staat. De supportersvereniging bundelt de krachten van ondernemers. Bovendien snijdt het mes aan twee kanten. Het lidmaatschap biedt tal van voordelen voor ondernemers. Zo kunnen zij gebruikmaken van de expertise van CML en is er tijdens de verschillende evenementen volop gelegenheid om te netwerken.

Op 31 maart 2022 tekenden Van Wijnen Lelystad en City Marketing Lelystad een overeenkomst waarmee Van Wijnen het eerste lid is van de supportersvereniging van CML. Een lid waar CML trots op is. Van Wijnen is meer dan een bouwbedrijf, het helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven verhogen. Een bedrijf dat ontwikkelt, bouwt, beheert en onderhoudt met maar liefst 25 vestigingen, verspreid over heel Nederland, waaronder Lelystad. In het verleden heeft Van Wijnen Lelystad zich op verschillende vlakken ingezet voor de stad.

Dat Van Wijnen Lelystad lid wordt van onze supportersverenging is fantastisch. Een mijlpaal in het bestaan van CML. Ik ben ervan overtuigd dat we bergen kunnen verzetten door de krachten te bundelen. Barry Porsius, directeur-bestuurder City Marketing Lelystad.

Van Wijnen staat voor aanpakken en samenwerken en wij zetten ons graag in voor onze omgeving. Dit komt wat ons betreft allemaal samen in de supportersvereniging van CML. Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad.

 

Ook supporter worden van CML?

Lever jouw bijdrage aan Lelystad en kom bij de leukste supportersvereniging!

Klik hier voor meer informatie

Relevante berichten