City Marketing Lelystad presenteert nieuwe campagne: Lelystad, een eigenwijze plek om te wonen

By | Geen categorie | No Comments

Lelystad – Met de nieuwste campagne ‘Een eigenwijze plek om te wonen’ laat City Marketing Lelystad (CML) in één oogopslag zien waarom het zo goed wonen is in Lelystad. Met een glansrijke hoofdrol voor onze karakteristieke natuur. ‘Lelystad geeft de ruimte om te wonen en te leven, maar ook voor je ideeën en dromen’, zegt directeur-bestuurder Barry Porsius.

Lelystad schittert vanaf deze week op billboards langs diverse snelwegen, op abri’s in Lelystad, Almere, Amsterdam, Weesp, Nieuwegein, Amstelveen en Amersfoort, op Facebook en Instagram en in de bijlage van landelijke krant het Parool. ‘In onze campagne draait het om woongenot en natuur. Dat willen we mensen met jonge kinderen en 50-plussers uit de Randstad laten zien.’

Of je nu net gaat samenwonen, opgroeiende kinderen hebt of ze juist al het huis uit zijn. Hier vind je ruim opgezette woonwijken. Volop water en groen. Gescheiden fietspaden. Lelystad. Een jonge stad. Bedacht op de keukentafel en uitgegroeid tot een plek waar het goed wonen is.

‘Lelystad kent vele voordelen en heeft veel te bieden’, vervolgt Barry Porsius. ‘Je kunt hier bovendien ook voor een betaalbare prijs een huis kopen. Wij vinden het de hoogste tijd om met een gloednieuwe campagne vol mooie, pakkende en aansprekende beelden te laten zien wat Lelystad allemaal te bieden heeft!’

De campagne barst van de mooie, aansprekende foto’s. ‘Lelystad, een eigenwijze plek om te wonen.’ Voor doorpakkers die van de gebaande paden durven af te wijken. Vrijbuiters die in staat zijn verder te kijken. Baanbrekers die niet met de meute meehobbelen. Buitenbeentjes die een beetje eigenwijs zijn.

Pioniers. Lelystad is er groot door geworden. De plek waar 50 jaar geleden het avontuur begon. Water werd land. Uit alle windstreken begonnen mensen hier aan een nieuw avontuur. ‘Een halve eeuw later zien onze inwoners, net als ingenieur Lely, mogelijkheden in plaats van beperkingen’, besluit Barry Porsius.

Benieuwd? Kijk dan op www.volgjewoonwens.nl

Over City Marketing Lelystad

City Marketing Lelystad heeft als missie het positieve beeld van Lelystad te behouden en waar mogelijk te verhogen. Zowel bij (toekomstige) inwoners, bezoekers als bedrijven. Zo houdt zij zich onder meer bezig met woonmarketing om Lelystad als aantrekkelijke woonstad te positioneren. De gemeente Lelystad heeft als ambitie om te groeien naar 100.000 inwoners. City Marketing Lelystad wil met deze campagne doelgroepen triggeren om Lelystad als vestigingsplaats te overwegen. Woningzoekenden oriënteren zich vaak online. Online zichtbaarheid is dus heel belangrijk. ‘We werken hier non-stop aan’, zegt directeur-bestuurder Barry Porsius.

Stemmen voor steun aan lokale ondernemers

By | Geen categorie | No Comments

Lelystedelingen stemmen voor steun aan lokale ondernemers
Het zijn zware tijden voor ondernemers. Dat geldt ook voor ondernemers in Lelystad. Vandaar dat er een plan is ontwikkeld waarmee ondernemers een steuntje in de rug krijgen. Of beter gezegd, 79.049 steuntjes in de rug, want met dit plan worden alle Lelystedelingen aangemoedigd om zoveel mogelijk de producten en diensten van lokale ondernemers te bestellen.

De mening van de Lelystedelingen telt
Voordat dit plan wordt uitgevoerd, krijgen de Lelystedelingen de mogelijkheid om hiervoor te stemmen. Dit kan via www.bedrijfskring.nl/poll, de website die in het leven is geroepen door Bedrijfskring Lelystad en City Marketing Lelystad. Het initiatief wordt uitgevoerd zodra voldoende van de uitgebrachte stemmen positief is.

Online platform voor ondernemers
De kern van het plan is de ontwikkeling van een online platform. Een platform waarop ondernemers zichzelf en hun producten en diensten kunnen presenteren. Allemaal. Van loodgieters tot fietsenmakers, van horeca tot dagjes uit en van makelaars tot financieel adviseurs. Een platform waar Lelystedelingen direct hun bestelling kunnen plaatsen. En dat perfecte service biedt: bestellingen worden gebundeld en zo snel als mogelijk in één keer thuisbezorgd. De logistieke afhandeling is in nauwe samenwerking met Werkbedrijf Lelystad. Het platform zal ook na de coronacrisis blijven bestaan, zodat inwoners en ondernemers er ook dan van blijven profiteren.

Laat ook je stem horen voor ondernemers!
Alle Lelystedelingen die hun stem willen laten horen voor lokale ondernemers, doen dit op www.bedrijfskring.nl/poll.

Sportbedrijf Lelystad gaat 400 vogelhuisjes ophangen op sportparken

By | Geen categorie | No Comments

Het afgelopen jaar heeft de eikenprocessierups op verschillende Lelystadse sportparken tot overlast geleid bij de inwoners. Inmiddels komt het voorjaar langzaam weer in zicht en door de matige winter zal ook de eikenprocessierups dit jaar zijn intrede weer doen. Om de overlast in te perken, gaat Sportbedrijf Lelystad de komende tijd maar liefst 400 vogelhuisjes ophangen op en rondom de sportparken.

Read More

HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad genomineerd voor Promotie Award

By | Geen categorie | No Comments

Het jaar zit er alweer bijna op. Dat betekent dat de jaarlijkse uitreiking van de Promotie Award weer voor de deur staat. Wie wordt dit jaar de winnaar van de felbegeerde prijs? HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad zijn de genomineerden voor de Promotie Award 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 12 december tijdens City Marketing Live in AGORA Theater. Ook de Positiviteits Prijs en de Lelystadse Aanmoedigings Prijs van ECL worden die middag uitgereikt.

Read More

Uitnodiging: City Marketing Live op 12 december

By | Geen categorie | No Comments

Lelystad Next Level, wie heeft er het afgelopen jaar niet over gehoord! Maar wat houdt het nou eigenlijk in? Wat betekent het voor onze stad? Wat betekent het voor u? Wethouder Janneke Sparreboom gaat ons er op 12 december van 16:00 tot 19:00 uur alles over vertellen.

Natuurlijk blikken we deze laatste City Marketing Live van 2019 ook terug op het afgelopen jaar. Met als belangrijkste terugblik: de prijsuitreikingen!

Read More

Silver Spitfire maakt tussenstop in Lelystad

By | Geen categorie | No Comments

Het is letterlijk een schitterend gezicht: de elegante, vormen van deze zilveren ‘old lady’ vliegen meer dan 50 jaar na haar pensioen weer door de lucht. Het gaat natuurlijk over de ‘Silver Spitfire’ die haar wereldreis aan het maken is! Extra bijzonder is het stukje Nederlandse en zelfs Lelystadse geschiedenis wat onlosmakelijk aan dit bezoek is verbonden.

Read More

Lelystad straalt in december

By | Geen categorie | No Comments

In december is het weer zover: tijd voor Lelystad geeft licht! Warm je tijdens de donkere dagen lekker op met sfeervolle activiteiten in Lelystad. Van de Santa Run en Lichtjeswandeling tot een spectaculaire parade. Na het succes van voorgaande jaren slaan verschillende partijen de handen wederom ineen om een hartverwarmend evenement te verzorgen.

Read More

RAF Sport en De Vier Engelen nieuwste ondernemers Lelypas

By | Geen categorie | No Comments

De Lelypas is twee ondernemers rijker! Sportschool RAF Sport en restaurant De Vier Engelen sluiten zich aan bij de Lelypas. RAF Sport onderscheidt zich door hun erg persoonlijke begeleiding en gebruik van de nieuwste technieken. Restaurant De Vier Engelen serveert verrassende gerechten op elk moment van de dag; lunch, lounge en diner. Het is nu dus ook mogelijk om bij RAF Sport en De Vier Engelen te sparen en verzilveren met de Lelypas.

Read More

Laatste kans aanmelden Promotie Award en Positiviteits Prijs

By | Geen categorie | No Comments

Lelystad is op zoek naar het bedrijf, organisatie, instelling of persoon die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. Kent of bent u een kandidaat voor de Promotie Award of de Positiviteits Prijs? Inschrijven kan nog tot en met 24 november! Wacht niet langer en meld uw kandidaat aan via www.lelystadgeeftlucht.nl/awards.

Read More

Lelystad vertaalt woonwensen naar passend woningaanbod

By | Geen categorie | No Comments

In Lelystad is er ruimte voor een verrassende variatie aan woonmogelijkheden, van wonen aan het water tot grenzend aan een bos. Om mogelijkheden en wensen nog beter bij elkaar aan te laten sluiten is het nu mogelijk om als particulier je bouwvoorkeuren door te geven. Inschrijvers ontvangen als een van de eersten een update over nieuwe woningbouwprojecten in Lelystad, passend bij hun voorkeuren.

Read More

Aanmeldingen voor Promotie Award en Positiviteits Prijs

By | Geen categorie | No Comments

Het is weer tijd voor de Promotie Award en de Positiviteits Prijs. Heeft u al een bedrijf aangemeld voor de Promotie Award of een persoon voor de Positiviteits Prijs? Welk bedrijf, organisatie, instelling of persoon heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? Wacht niet langer en meld de kandidaten vóór maandag 25 november aan via www.lelystadgeeftlucht.nl/awards

Read More